Costin Lazăr şi Cassio, sancţionaţi cu două etape de suspendare

Jucătorii echipei Rapid Bucureşti, Costin Lazăr şi Vargas Cassio, eliminaţi în partida cu FC Braşov, din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I, au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a LPF cu câte două etape de suspendare şi au primit amenzi de 2.000 de lei fiecare.

20 afișări
Imaginea articolului Costin Lazăr şi Cassio, sancţionaţi cu două etape de suspendare

Costin Lazăr şi Cassio, sancţionaţi cu două etape de suspendare (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

De asemenea, clubul FC Braşov, care a fost organizator, a fost amendat cu 5.000 de lei, deoarece în galeria Rapidului au fost aprinse fumigene.

Clubul Dinamo Bucureşti a primit o penalitate de 2.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ROAF la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a XV-a a Ligii I.

Fotbaliştii Atanas Bornosuzov (Astra Ploieşti) şi Raul Marincău (Victoria Brăneşti) au fost suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 740 de lei fiecare pentru eliminările din etapa precedentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici