Cota de piaţă a lui Florin Andone s-a dublat în ultimele şase luni

Evoluţiile şi golurile marcate de către Florin Andone în tricoul lui Deportivo La Coruna se reflectă şi în cota sa de piaţă, care s-a dublat în ultimele şase luni, potrivit site-ului transfermarkt.com.

1 afișare

În momentul transferului de la Cordoba la Deportivo La Coruna, în vara anului 2016, românul era cotat la 2.5 milioane de euro. La 24 ianuarie 2017, în urma unor prestaţii foarte bune, site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează pe atacantul de 23 de ani la 5 milioane de euro.

Florin Andone a înscris 7 goluri şi a oferit 2 pase de gol în cele 21 de apariţii pentru Deportivo în acest sezon. Internaţionalul român a fost nominalizat de două ori la premiul de jucătorul lunii în Spania, în decembrie fiind şi câştigătorul acestei distincţii (în faţa lui Lionel Messi şi Vitolo).

Florin Andone a fost transferat de la Cordoba, în schimbul a patru milioane de euro, după ce a fost golgheterul sezonului trecut din liga secundă spaniolă. În primele zece partide, Andone n-a marcat pentru formaţia antrenată de Gaizka Garitano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici