COVID la US Open. Un jucător a fost testat şi are coronavirus

  • Benoit Paire, favoritul numărul 17 de la US Open, are COVID
  • US Open începe astăzi la ora 18:00
  • Djokovic i-a criticat pe Nadal şi Federer pentru că au refuzat să participe
1662 afișări
Imaginea articolului COVID la US Open. Un jucător a fost testat şi are coronavirus

COVID la US Open

A apărut primul caz de infectare cu COVID de la US Open chiar înainte ca turneul să înceapă. Benoit Paire, favoritul numărul 17, a fost depistat pozitiv. Organizatorii turneului de la Flushing Meadows au anunţat pe reţelele de socializare că a apărut primul caz. Totuşi, Paire nu e afectat de virus. S-a filmat relaxându-se pe plajă după ce a primit rezultatele testului.

Nume grele ale tenisului mondial eu refuzat să participe la Openul american din acest an de teama virusului. Rafael Nadal, Roger Federer şi Simona Halep au ales să sară peste turneul de anul acesta ca să nu rişte să se infecteze.

În schimb, numărul 3 ATP, Dominic Thiem, nu se teme şi continuă antrenamentele. „Cred că nu există niciun loc mai sigur în lume în momentul ăsta decât aici” a declarat Thiem. „Poţi să te izolezi undeva într-o peşteră sau în mijlocul oceanului, dar altfel, suntem foarte în siguranţă aici. Suntem ca într-un balon. Se pot întâmpla lucruri, după cum aţi văzut şi cu Benoit. Sperăm să nu se mai infecteze nimeni. În general, aici e totul foarte sigur şi foarte strict.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici