Crăciunescu: Arbitrajul lui Lajos a facut parte din sistem

Fostul arbitru internaţional şi preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că prestaţia arbitrului Tiberiu Lajos la partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo a fost una care face parte din sistem.

37 afișări
Imaginea articolului Crăciunescu: Arbitrajul lui Lajos a facut parte din sistem

Crăciunescu: Arbitrajul lui Lajos a facut parte din sistem (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost clar henţ la intervenţia lui Moţi, trebuia penalti şi eliminare, Izvoranu trebuia să primească al doilea cartonaş galben, la fel şi în cazul lui Papa Malik. Arbitrajul lui Lajos a fost dezolant. La experienţa mea, pot afirma fără nicio problemă că face parte din sistem, fără să fac aici vreo legătură cu Dinamo, club pe care îl respect. Ca să demonstrez că face parte din sistem, amintiţi-vă prestaţia lui Corpodean din etapa trecută... acum a fost delegat la Târgu Jiu", a spus Crăciunescu.

Arbitrul Tiberiu Lajos a condus la centru partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 1-1, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, fiind acuzat că i-a favorizat pe oaspeţi în trei rânduri.

În minutul 20, Moţi a intervenit, prin alunecare, şi a respins cu mâna balonul, care se îndrepta spre poarta goală, iar Tiberiu Lajos a acordat corner.

În minutul 35, Izvoranu a scăpat singur spre poartă, arbitrul a fluierat ofsaid, la semnalizarea unuia dintre tuşieri, dar jucătorul echipei Dinamo a continuat faza şi a înscris, fără ca Lajos să-i arate cartonaşul galben. În acel moment, Izvoranu mai avea un cartonaş, iar măsura disciplinară ar fi dus la eliminarea fotbalistului.

În minutul 85, Papa Malik a intervenit dur asupra lui Cristian Todea, deşi avea un cartonaş galben, jucătorii de la Mediaş solicitând eliminarea lui Malik.

Citeşte şi:

Gaz Metan Mediaş -Dinamo, scor 1-1

Rednic: Pe final puteam să câştigăm, dar nu ştiu dacă am fi meritat

Pustai: Acest punct este unul de moral pentru jucători

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici