Crăciunescu spune că FRF îl va repune în funcţia de preşedinte al CCA

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a declarat, marţi, că a primit o scrisoare din partea FRF prin care a fost anunţat că va fi respectată decizia tribunalului, conform căreia trebuie repus în funcţia de preşedinte al CCA, din care a fost demis în vara anului trecut.

109 afișări
Imaginea articolului Crăciunescu spune că FRF îl va repune în funcţia de preşedinte al CCA

Ion Crăciunescu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Ion Crăciunescu a precizat că nu va mai colabora niciodată cu fostul arbitru Aron Huzu, fără a oferi motive. "Aron Huzu nu va mai lucra cu mine niciodată dacă voi reveni la CCA. Sunt nişte probleme personale pe care le am cu dânsul. Aştept să fiu repus în funcţie după Comitetul Executiv. Am primit o scrisoare de la FRF în care eram anunţat că va fi respectată decizia Tribunalului", a declarat fostul preşedinte al CCA la Sport.ro, conform prosport.ro.

Ion Crăciunescu a fost demis, la 1 august 2012, din funcţia de preşedinte al CCA de către Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului, fără a i se oferi o explicaţie. Ulterior, Crăciunescu a atacat decizia FRF în justiţie şi a avut câştig de cauză.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a condus Comisia Centrală a Arbitrilor în perioadele iunie 2003 - octombrie 2005 şi octombrie 2011 - iulie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici