Craiova a plătit 100.000 de euro pentru transferul lui Bălaşa de la FCSB

FCSB şi Universitatea Craiova ajunseseră la un consens pentru un schimb Mihai Bălaşa (24 de ani) - Tiago Ferreira (26 de ani), doar că acesta din urmă nu a mai ajuns în Bucureşti, din cauza cerinţelor financiare exagerate.

125 afișări
Imaginea articolului Craiova a plătit 100.000 de euro pentru transferul lui Bălaşa de la FCSB

Craiova a plătit 100.000 de euro pentru transferul lui Bălaşa de la FCSB

Bălaşa a semnat deja cu oltenii, iar mutarea s-a făcut pentru o sumă de bani. 100.000 de euro ar fi suma pentru care FCSB l-a cedat la rivala din campionat. Gigi Becali a acceptat termenii financiari, deşi în trecut a avut oferte mult mai mari pentru fundaşul lansat în fotbal de Academia Hagi şi trecut prin Italia, pe la AS Roma, Trapani şi Cotrone. Bălaşa revenise în Liga 1 în ianuarie 2017, de la gruparea romană, pentru 500.000 de euro. Mihai Bălaşa a jucat 78 de meciuri la FCSB, pentru care a marcat un singur gol. Fundaşul se alătură lui Adrian Stoian, Filipe Teixeira, Florentin Matei, Romario Benzar, Raul Rusescu şi Junior Morais, toţi plecaţi şi ei de la FCSB în această vară.

Transfermarkt îi oferă lui Bălaşa o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro.

Taguri:
transfer,
fcsb,
bălaşa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici