Crina Pintea a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie în Liga Campionilor

Crina Pintea (28 de ani), handbalista lui Gyor, a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie în Liga Campionilor.

102 afișări
Imaginea articolului Crina Pintea a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie în Liga Campionilor

Crina Pintea a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie în Liga Campionilor

Distincţia obţinută de Pintea vine chiar după debutul său în competiţia europeană pentru Gyor. Crina şi-a petrecut prima partea sezonului la Paris 92, iar în iarnă a făcut pasul la echipa maghiară.

"Unor jucătoare le este foarte dificil să se adapteze la o echipă diferită, cu ambiţii uriaşe şi cu multe vedete în echipă, însă Crina a acceptat provocarea şi a impresionat chiar la debut", notează site-ul eurohandball.com

Pintea a debutat pentru Gyor, în Champions League, chiar într-o partidă cu CSM Bucureşti, disputată pe 26 ianuarie. Formaţia din Ungaria a învins categoric, scor 36-27, iar Crina a reuşit să înscrie 9 goluri.

"Este un premiu la care nici nu visam acum câţiva ani. Asta arată că munca aduce succes, iar dacă ai încredere în tine, poţi obţine tot ce îţi doreşti. Sentimentul este unul copleşitor pentru că s-a întâmplat totul foarte rapid. Sunt concentrată să joc şi mai bine pentru Gyor de acum.

Cred că este prea devreme să vorbim despre câştigarea Ligii Campionilor, dar toţi de aici îşi doresc asta şi ar fi un mod extraordinar de a încheia sezonul", a declarat românca.

Crina Pintea este a doua jucătoare din România care îşi trece în cont această performanţă, după Cristina Neagu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici