Crişan, Dodean şi Samara, calificaţi în probele de simplu la tenis de masă, la Jocurile Olimpice

Sportivii Adrian Crişan, Daniela Dodean şi Elizabeta Samara au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra, în probele de simplu, potrivit anunţului forului internaţional de profil (ITTF).

152 afișări
Imaginea articolului Crişan, Dodean şi Samara, calificaţi în probele de simplu la tenis de masă, la Jocurile Olimpice

Crişan, Dodean şi Samara, calificaţi în probele de simplu la tenis de masă, la Jocurile Olimpice (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

ITTF a dat publicităţii, luni, clasamentele mondiale la nivel de seniori şi senioare, care stau la baza calificării la Jocurile Olimpice din 2012.

Potrivit documentelor oficiale ale ITTF, Adrian Crişan este calificat la simplu, ocupând locul 21 în clasamentul mondial, în timp ce Daniela Dodean şi Elizabeta Samara, ocupă locurile 20, respective 23, obţinând şi ele "biletele" pentru Londra, la simplu.

Adrian Crişan va participa la a patra Olimpiadă din carieră, în timp ce Dodean şi Samara se vor afla la a doua apariţie la JO.

România mai are repartizate trei locuri calificante la JO de anul viitor (două la masculin şi unul la feminine), sportivii cu şanse la calificare urmând să participle la turnee specifice în 2011 şi începutul anului 2012.

În probele de simplu se califică la JO de la Londra, sportivii clasaţi în primele 28 de locuri la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici