Cristea: Ne dorim să-l contrazicem pe Borcea, care a zis că nu mai avem şanse la campionat

Atacantul echipei Dinamo, Andrei Cristea, a declarat, luni, că el şi coechipierii săi doresc să-l contrazică pe preşedintele executiv al clubului, Cristian Borcea, care a afirmat că şansele la câştigarea titlului s-au spulberat după egalul cu FC Braşov, din etapa a XXVII-a.

11 afișări
Imaginea articolului Cristea: Ne dorim să-l contrazicem pe Borcea, care a zis că nu mai avem şanse la campionat

Cristea: Ne dorim să-l contrazicem pe Borcea, care a zis că nu mai avem şanse la campionat (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Totuşi, Andrei Cristea a precizat că obiectivul imediat al grupării bucureştene este calificarea în finala Cupei României.

"Cu toţii ne dorim să-l contrazicem pe Cristi Borcea, care a zis că nu mai avem şanse la câştigarea campionatului. Gândul nostru este acum la meciul de la Cluj, ne dorim calificarea în finală, apoi ne vom concentra pe campionat, unde ne vom juca şansa până la capăt. Din păcate în acest retur nu am reuşit să câştigăm toate meciurile. CFR Cluj a ajuns la o distanţă de şapte puncte şi va fi mai greu. Nouă ne rămâne să ne gândim în primul rând la cupă şi apoi vom vedea ce va fi în campionat. Ne dorim să ajungem în finală, chiar dacă ne va fi greu, pentru că CFR e o echipă puternică şi mai jucăm şi în deplasare, dar sperăm să reuşim în cele din urmă", a spus Cristea.

Partida CFR Cluj - Dinamo, contând pentru manşa retur a semifinalelor Cupei României, se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 20.30. În tur, cele două formaţii au remizat 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici