Cristea: Nu se pune problema să plec de la Dinamo

Mijlocaşul dinamovist Adrian Cristea a declarat, vineri, că nu se pune problema să plece de la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, şi nu a dorit să comenteze afirmaţia finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care spusese că îl aşteaptă la formaţia din Bulevardul Ghencea.

9 afișări
Imaginea articolului Cristea: Nu se pune problema să plec de la Dinamo

Cristea: Nu se pune problema să plec de la Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Fiecare spune ce vrea. Eu nu am ce să comentez. Eu sunt la Dinamo şi nu am spus că vreau să plec, rămân aici şi nu se pune problema să plec. Fiecare om poate să spună ce vrea şi nu pot să comentez declaraţiile oricui", a declarat Cristea.

Jucătorul a fost criticat de fanii dinamovişti pentru evoluţiile sale la ultimele meciuri de pe teren propriu, ultierior finanţatorul FC Steaua Gigi Becali declarând că îl aşteaptă pe Cristea în Ghencea pentru că este "sculă de fotbalist şi se strică dacă mai stă la Dinamo".

Mijlocaşul dinamovist speră ca echipa sa să câştige derbiurile cu Rapid şi Steaua, pe care le consideră meciuri de orgoliu. "Toţi cei care suntem aici vrem binele lui Dinamo. A fost un an mai prost, dar sperăm ca la anul să câştigăm campionatul şi cupa. Acum important este să câştigăm aceste două meciuri cu Rapid şi cu Steaua pentru că sunt meciuri de orgoliu şi trebuie să le câştigăm. Noi vom juca doar pentru noi, să câştigăm. Nu ştiu cine va ieşi campioană. Steaua mai are şi alte meciuri în afară de cel cu noi", a mai spus Cristea.

Partida Rapid - Dinamo, din cadrul etapei a XXXII-a a Ligii I se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici