Cristescu, finanţator RAPID, după victoria din barajul cu Concordia Chiajna: Suntem o forţă de care trebuie să se ţină cont în România

Omul de afaceri Nicolae Cristescu, care alături de Adrian Zamfir a preluat FC Rapid, a declarat sâmbătă seară, după victoria din barajul cu Concordia Chiajna, scor 2-1, că rapidiştii sunt "o forţă de care trebuie să se ţină cont în România" şi a mulţumit galeriei şi jucătorilor.

8278 afișări
Imaginea articolului Cristescu, finanţator RAPID, după victoria din barajul cu Concordia Chiajna: Suntem o forţă de care trebuie să se ţină cont în România

Nicolae Cristescu (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Sunt superfericit. A meritat tot efortul pe care l-am făcut pentru aceşti copii minunaţi. Le mulţumesc mult de tot jucătorilor pentru dăruirea lor, pentru efortul deosebit. Mulţumesc galeriei minunate, care practic ne-a purtat spre succes. Suntem o forţă de care trebuie să se ţină cont în România. În proporţie de 99 la sută aceasta va fi echipa, ne bazăm pe ea. Sunt convins că jucătorii nu au jucat pentru primă, ci pentru culorile Rapidului. Prima o merită cu prisosinţă. Îmi doresc ca această echipă să redevină o forţă", a spus Cristescu.

Nicolae Cristescu l-a lăudat pe Daniel Pancu, spunând că este un om în jurul căruia se va construi echipa. Cristescu a mai precizat că Nicolae Grigore a părăsit echipa. "Nicolae Grigore ne-a părăsit. Nu a vrut să joace", a afirmat el.

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Dinamo, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa Concordia Chiajna, într-un meci de baraj pentru obţinerea dreptului de participare în ediţia 2013/2014 a Ligii I, în care au fost eliminaţi cinci jucători (Voicu '111, Oros '120, Dică '120 de la Rapid şi Savin '99, Cobrea '120 de la Concordia).

Golurile au fost marcate de Al. Coman '83 şi Ioniţă '91 pentru Rapid, respectiv Florea '32 pentru Concordia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici