Cristi Tănase: Sunt jucătorul Argeşului şi mai am contract până în 2012

Mijlocaşul Cristi Tănase a declarat, joi, că este jucătorul echipei FC Argeş şi mai am contract cu gruparea piteşteană până în 2012, dar îşi doreşte să plece la o formaţie mai bună.

42 afișări
Imaginea articolului Cristi Tănase: Sunt jucătorul Argeşului şi mai am contract până în 2012

Cristi Tănase: Sunt jucătorul Argeşului şi mai am contract până în 2012 (Imagine: Ionel Iancu/Mediafax Foto)

"Eu sunt jucătorul Argeşului şi mai am contract până în 2012. Sigur că vreau să plec la mai bine, să fac un pas înainte în cariera mea", a spus Tănase.

Internaţionalul român speră că FC Argeş nu va fi retrogradată în urma scandalului de corupţie din fotbal: "Noi sperăm cu toţii ca FC Argeş să nu fie retrogradată, deoarece am jucat cinstit toate meciurile, numai în teren şi n-am fost ajutaţi de arbitri. Pentru o nou promovată locul 10 nu este rău, dar puteam prinde chiar o cupă europeană dacă domnul Cornel Penescu era lângă noi".

Cristi Tănase, în vârstă de 22 de ani, este dorit de echipele Steaua şi Dinamo, dar de serviciile sale mai sunt interesate şi formaţiile AC Fiorentina, FC Koln, Hertha Berlin, Juventus Torino, VfB Stutgart şi Beşiktaş Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici