Cristian Balaj va arbitra meciul NK Maribor - WIT Georgia

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul dintre echipa slovenă NK Maribor şi formaţia georgiană WIT Georgia, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc la 22 iunie, informează site-ul oficial al UEFA.

17 afișări
Imaginea articolului Cristian Balaj va arbitra meciul NK Maribor - WIT Georgia

Cristian Balaj va arbitra meciul NK Maribor - WIT Georgia (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Balaj va fi ajutat de asistenţii Zoltan Szekely şi Octavian Şovre, arbitru de rezervă fiind desemnat Istvan Kovacs.

Observator de arbitri la această întâlnire va fi cipriotul Christakis Skapoullis.

Fostul asistent Nicolae Grigorescu va fi observator de arbitri la partida dintre echipa austriacă Red Bull Salzburg şi formaţia irlandeză Bohemians FC, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, care se va disputa miercuri.

Brigada de arbitri de la această întâlnire va fi din Danemarca, avându-l la centru pe Nicolai Vollquartz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici