Cristian Borcea: A fost un fleac, i-am ciuruit!

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, i-a ironizat pe stelişti, după victoria obţinută de echipa sa în faţa formaţiei Steaua, scor 2-0, spunând că partida a fost "un fleac" şi că "i-a ciuruit" pe adversari.

67 afișări
Imaginea articolului Cristian Borcea: A fost un fleac, i-am ciuruit!

Cristian Borcea: A fost un fleac, i-am ciuruit! (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Un fleac, i-am ciuruit. Am spus de la conferinţa de presă că va fi 2-0. Am simţit băieţii, pentru că vorbisem cu ei înainte. Am spus dinainte că vor înscrie Marius şi Cristea (n.r. - pentru Dinamo au marcat Marius Alexe şi Andrei Cristea). Noi chiar dacă am mai şi pierdut meciuri, Steaua a fost cea mai slabă cu care am jucat anul acesta. Steaua nu a avut niciun şut pe poartă, puteam să le dăm 5-6 goluri. La cum a jucat Steaua azi, mi-e milă de Gigi, dar trebuie să revină cu picioarele pe pământ, pentru că Dinamo este mult mai bună ca echipă", a spus Borcea la finalul meciului Dinamo - Steaua, scor 2-0, în etapa a XXII-a a Ligii I.

Oficialul dinamovist a adăugat că victoria cu Steaua a fost foarte importantă pentru suporterii echipei: "Pentru suporteri să ai două victorii cu Steaua într-un an e cea mai mare satisfacţie. Dinamo este mai îndreptăţită decât Steaua să câştige acest campionat. Lupta pentru titlu va fi de acum mult mai strânsă".

Referitor la titularizarea portarului Emilian Dolha, după meciul cu CFR Cluj, în care dinamovistul a greşit de două ori, Borcea a precizat că îl felicită pe tehnicianul Cornel Ţălnar pentru că a avut încredere în el. "Dolha s-a reabilitat. Ţălnar a avut încredere în el şi felicitări. Şi Dinamo a fost o echipă foarte bună astăzi, o determinare extraordinară a jucătorilor, care au respectat tot ce le-a zis Ţălnar", a spus Borcea.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici