Cristian Bratu: Rămân la Iaşi doar ca să-mi iau banii din contract

Jucătorul echipei Poli Iaşi, Cristian Bratu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că nu este de acord cu modul în care a fost tratat de conducerea grupării ieşene şi că va rămâne la Iaşi doar pentru a-şi lua banii din contract, chiar dacă nu va mai juca un an.

68 afișări
Imaginea articolului Cristian Bratu: Rămân la Iaşi doar ca să-mi iau banii din contract

Cristian Bratu: Rămân la Iaşi doar ca să-mi iau banii din contract (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Cei de la Poli Iaşi m-au luat pur şi simplu la mişto. Adică eu am fost de acord să renunţ la o parte din banii pe care ei trebuiau să mi-i dea, iar ei în schimb mi-au oferit 1.500 de euro pe lună. Asta e bătaie de joc! Dacă Poli nu vrea să ne înţelegem, foarte bine, dar eu nu mai renunţ la nici măcar un leu. Sincer, nici nu-mi mai pasă de Poli. Rămân la Iaşi doar ca să-mi iau banii din contract. Voi sta un an pe margine, cât mai am contract, doar pentru a-mi lua banii", a spus Cristian Bratu.

Mijlocaşul formaţiei ieşene a adăugat că riscă să fie dat afară din casă deoarece clubul din dealul Copoului nu i-a mai achitat chiria: "Mai nou, am primit somaţie că voi fi dat afară şi din apartament, deoarece clubul nu a mai plătit chiria. Nu se poate aşa ceva. Este de neconceput să ajung să mă antrenez pe terenul sintetic din Copou, doar cu căpitanul Cristian Munteanu, în timp ce echipa se află în cantonament la munte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici