Cristian Chivu a revenit în cantonamentul Interului pentru fizioterapie

Fundaşul echipei Internazionale Milano Cristian Chivu a revenit, marţi, la Appiano Gentile, după aproximativ trei luni de la accidentarea suferită la piciorul drept şi s-a pregătit alături de un fizioterapeut.

87 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu a revenit în cantonamentul Interului pentru fizioterapie

Cristian Chivu (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

Sursa citată notează că fundaşul român va putea evolua în meciuri oficiale abia din 2014, informează site-ul canaleinter.it.

Cristian Chivu a fost operat cu succes, la mijlocul lunii august, la un deget de la piciorul drept, intervenţia chirurgicală având loc la Miami.

După accidentarea lui Chivu, presa italiană a speculat că Inter Milano doreşte să-i rezilieze contractul, dar şi că fundaşul român în vârstă de 33 de ani s-ar putea retrage din activitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici