Cristian Chivu, în lotul pentru Supercupa Italiei

Fundaşul Cristian Chivu a fost inclus în lotul campioanei Internazionale Milano pentru meciul împotriva fostei sale echipe, câştigătoarea cupei, AS Roma, programat duminică, la ora 21.45, în Supercupa Italiei.

1 afișare
Imaginea articolului Cristian Chivu, în lotul pentru Supercupa Italiei

Cristian Chivu, în lotul pentru Supercupa Italiei

Chivu s-a transferat în această vară de la AS Roma la Inter Milano, pentru suma de 13 milioane de euro plus jumătate din drepturile federative ale jucătorului Marco Andreolli, cotat la trei milioane de euro. Internaţionalul român a semnat cu Inter un contract pe cinci sezoane şi ar putea debuta oficial la campioana Italiei chiar într-un meci împotriva fostei sale formaţii.

Pe de altă parte, la AS Roma ar putea debuta mijlocaşul francez Ludovic Giuly, achiziţionat de la FC Barcelona, el având şanse să fie titular, dat fiind faptul că brazilianul Mancini este incert din cauza unor probleme medicale. În lotul echipei AS Roma pentru partida de duminică nu a fost inclus şi românul Adrian Piţ, transferat în vară de la AC Bellinzona, din liga a doua elveţiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici