Cristian Chivu s-a antrenat din nou cu FC Viitorul

Fostul căpitan al echipei naţionale a României, Cristian Chivu, s-a antrenat din nou, marţi, alături de jucătorii echipei FC Viitorul, a anunţat site-ul oficial al grupării din Liga I.

205 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu s-a antrenat din nou cu FC Viitorul

Cristian Chivu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Chivu a mai efectuat o şedinţă de pregătire alături de elevii lui Gheorghe Hagi şi în luna ianuarie.

Cristian Chivu (34 de ani), legitimat ultima dată la Internazionale Milano, s-a retras anul trecut din activitate din cauza unor probleme medicale.

În trecut, fundaşul a apărat de 75 de ori culorile României în partidele oficiale şi a purtat banderola de căpitan în 50 de meciuri. La nivel de club, Chivu a evoluat pentru CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma şi Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici