Cristian Dulca, noul antrenor al echipei Universitatea Cluj

Fostul antrenor al formaţiei FC Vaslui, Cristian Dulca, a ajuns, duminică, la un acord cu finanţatorul grupării Universitatea Cluj-Napoca, Florian Walter, în privinţa preluării echipei ardelene, clubul anunţând că tehnicianul Cornel Ţălnar şi-a prezentat demisia.

53 afișări
Imaginea articolului Cristian Dulca, noul antrenor al echipei Universitatea Cluj

Cristian Dulca, noul antrenor al echipei Universitatea Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Plecarea lui Ţălnar survine după ce Universitatea Cluj nu a reuşit decât o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia CSM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, în cadrul etapei a VIII-a a ligii secunde.

Dulca devine, astfel, al treilea antrenor principal al echipei "U" Cluj în acest campionat, după italianul Carmelo Palilla şi Cornel Ţălnar.

Dulca: La Universitatea Cluj există o bază solidă

Noul antrenor al echipei Universitatea Cluj, Cristian Dulca, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că la gruparea din Liga a II-a există o bază solidă, iar finanţatorul Florian Walter i-a prezentat un proiect interesant.

"Domnul Walter m-a contactat să-mi propună funcţia de antrenor şi nu mi-a trebuit mult să accept. Mi-a plăcut proiectul prezentat de dânsul, există o bază solidă de la care putem pleca şi sunt sigur că putem face performanţă. Mi-a lăsat impresia unui om serios care ştie ce vrea şi doreşte să facă ceva la Universitatea Cluj, iar asta e important", a spus Dulca.

Dulca a adăugat că nu se teme de presiunea pusă de suporteri la "U". "Nu mi-e teamă. Dacă mi-ar fi, m-aş lăsa de meserie. Am experienţa Vaslui când am preluat echipa cu presiunea calificării în Liga Europa şi am fost la un pas să ajungem un grupe. La Universitatea Cluj vin şi cu sufletul. Cunosc echipa şi există calitate. Trebuie doar să fim uniţi şi la asta voi lucra", a afirmat Dulca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici