Cristian Gaţu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal

Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal (FRH), Cristian Gaţu, a fost reales în funcţie, luni, la Adunarea Generală a forului.

142 afișări
Imaginea articolului Cristian Gaţu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal

Cristian Gaţu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal (Imagine: Mediafax Foto)

Gaţu a obţinut 77 de voturi în turul doi, faţă de 54 câte adunat contracandidatul său, Mihai Marinescu, secretarul general al FRH.

În primul tur, Gaţu a primit 56 de voturi, iar Marinescu - 44. Un alt candidat, Robert Licu, a ieşit din cursă, după ce a primit 30 de voturi.

Remus Drăgănescu şi Valentin Samungi, vicepreşedinţi

Remus Drăgănescu şi Valentin Samungi au fost aleşi vicepreşedinţi ai Federaţiei Române de Handbal.

Remus Drăgănescu a fost ales vicepreşedinte din partea handbalului feminin, iar Valentin Samungi de la handbal masculin.

De asemenea, în cadrul Adunării Generale au fost aleşi cei 14 membri ai Consiliului de Administraţie: Ion Ardelean, Ion Băban, Dumitru Bernicu, Ştefan Birtalan, Elena Frâncu, Petru Ghervan, Cristian Iancu, Doru Manea, Iustin Popescu, Marius Puşcaş, Dorel Sanie, Ovidiu Semen, Ion Zamfirescu şi Gheorghe Tadici.

La Adunarea Generală au drept de vot toate structurile sportive afiliate la FR Handbal, care participă sau organizează competiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici