Cristian Pletea a obţinut medalia de branz la Openul din Paraguay la tenis de masă

Cristian Pletea (19 ani) a obţinut, vineri, medalia de bronz la Openul din Paraguay la tenis de masă în proba de simplu masculin U21.

131 afișări
Imaginea articolului Cristian Pletea a obţinut medalia de branz la Openul din Paraguay la tenis de masă

Cristian Pletea a obţinut medalia de branz la Openul din Paraguay la tenis de masă

Pletea a câştigat grupa din care a făcut parte, după trei victorii, l-a învins pe argentinianul Alexis Orencel în sferturile de finală (3-1), însă a cedat tot contra unui argentinian în semifinale, Horacio Cifuentes (1-3).

Rezultatele lui Cristian Pletea la Openul din Paraguay în proba de simplu masculin U21:

Cristian Pletea – Matias Guadalupe (Argentina) 3-0
Cristian Pletea – Mathias Ferreira (Paraguay) 3-0
Cristian Pletea – Emiliano Riofrio (Ecuador) 3-1
Cristian Pletea – Alexis Orencel (Argentina) 3-1
Cristian Pletea – Horacio Cifuentes (Argentina) 1-3

La Openul din Paraguay, care se desfăşoară la Asuncion, între 10 şi 14 septembrie, Hunor Szocs (27 de ani) este calificat în optimile de finală la simplu masculin. Acesta îl va întâlni pe italianul Niagol Stoyanov, vineri, de la ora 21:05.

De asemenea, Cristian Pletea şi Hunor Szocs fac pereche în proba de dublu masculin, unde sunt calificaţi în sferturile de finală. Cei doi vor întâlni cuplul format din Alberto Mino şi Emiliano Riofrio, vineri, de la ora 18:10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici