Cristian Pustai: Cred că am făcut cea mai slabă primă repriză din ultimii ani

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, duminică, după înfrângerea de pe terenul grupării FC Braşov, scor 2-3, că formaţia sa a făcut, probabil, cea mai slabă primă repriză din ultimii ani.

15 afișări
Imaginea articolului Cristian Pustai: Cred că am făcut cea mai slabă primă repriză din ultimii ani

Cristian Pustai: Cred că am făcut cea mai slabă primă repriză din ultimii ani (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am jucat foarte slab, iar rezultatul a venit în consecinţă. Cred că am făcut cea mai slabă primă repriză din ultimii ani. Spre final am revenit, dar cred că nu se putea mai mult, pentru că mulţi dintre jucătorii mei au jucat sub aşteptări. Am încercat să schimb ceva la pauză, dar, din păcate, nu a ieşit cum am vrut eu. E bine totuşi că am reuşit să dăm două goluri la Braşov. Încă mai am emoţii pentru evitarea retrogradării şi, până nu vom rezolva problema asta matematic, nu voi sta liniştit", a declarat Pustai.

FC Braşov a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Gaz Metan Mediaş, scor 3-2 (2-0), într-un meci din cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici