Cristian Pustai: La felul cum am jucat, nu puteam emite pretenţii

Antrenorul Cristian Pustai a declarat, duminică seară, că, având în vedere jocul prestat, echipa sa Gaz Metan Mediaş nu putea emite mai multe pretenţii în meciul cu Steaua, pierdut cu scorul de 0-2, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Cristian Pustai: La felul cum am jucat, nu puteam emite pretenţii

Cristian Pustai: La felul cum am jucat, nu puteam emite pretenţii (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"A fost un meci cu două reprize diferite. În prima repriză ambele echipe au jucat slab, în a doua doar una a jucat slab. Din păcate Gaz Metan a fost această echipă. E foarte greu să scoţi puncte din deplasare, dacă nu ai posesie şi nu pui probleme adversarului. La felul cum am jucat azi, nu puteam emite pretenţii. Au fost prea mulţi care au jucat slab. La un moment dat am riscat, nu am vrut ca Munteanu să ia al doilea galben, am schimbat ceva tactic, dar tot degeaba. Atât a fost să fie azi", a afirmat Pustai.

Tehnicianul formaţiei Gaz Metan s-a declarat iritat de atmosfera de pe stadionul Steaua.

"Din păcate nu e frumos ce se întâmplă pe stadionul Steaua, sunt prea multe cuvinte grele şi urâte. Te simţi iritat şi ca adversar al Stelei din cauza unor astfel de cuvinte", a menţionat Pustai.

Steaua Bucureşti a învins, pe teren propriu, echipa Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici