Cristian Stărică: Poli Iaşi a fost exclusă din campionat, dar nu vom face recurs!

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Cristian Stărică, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că gruparea din dealul Copoului a fost exclusă de Federaţia Română de Fotbal (FRF) din campionat şi nu va face recurs la această decizie.

122 afișări
Imaginea articolului Cristian Stărică: Poli Iaşi a fost exclusă din campionat, dar nu vom face recurs!

Cristian Stărică: Poli Iaşi a fost exclusă din campionat, dar nu vom face recurs! (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Am primit o hârtie oficială din partea FRF prin care suntem anunţaţi că suntem excluşi din campionat în sezonul 2010-2011. În actul primit nu se specifică eşalonul la care se face referire. Deşi Poli Iaşi a fost exclusă din campionat, nu vom face recurs! Nu avem bani şi nici nu putem aduce elemente prin care să demonstrăm că vom putea achita restanţele pe care le avem. În plus, nici bani
pentru a susţine activitatea în sezonul viitor nu sunt. E păcat că s-a ajuns aici, dar aşa se întâmplă când acţionarii nu vor să mai dea bani!", a spus Cristian Stărică.

Poli Iaşi avea datorii de 3,3 milioane de euro la bugetul statului, jucători şi terţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici