Cristian Tănase: Este o înfrângere dureroasă pentru noi

Mijlocaşul Cristian Tănase a declarat, joi, că echipa Steaua a înregistrat o înfrângere "dureroasă" în meciul cu Liverpool, din prima etapă a grupei K a Ligii Europa, apreciind drept nedrept rezultatul de 4-1 pentru englezi, informează Sport.ro.

17 afișări
Imaginea articolului Cristian Tănase: Este o înfrângere dureroasă pentru noi

Cristian Tănase (D): Este o înfrângere dureroasă pentru noi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"La prima vedere este un rezultat dureros, eu zic că nu este corect scorul de pe tabelă. Am făcut un meci bun, nu am făcut un meci prost, dar englezii au arătat că sunt mai valoroşi decât noi. Trebuie să ne gândim bine, să analizăm ce s-a întâmplat în partea a doua a jocului. Este o înfrângere dureroasă pentru noi", a spus Tănase, potrivit Sport.ro.

Jucătorul stelist a adăugat că, din păcate, golul pe care l-a reuşit pe stadionul Anfield Road, primul al unei echipe româneşti pe această arenă, nu a putut compensa această înfrângere. "Golul meu nu compensează cu nimic, pentru că este o înfrângere. Dacă era o victorie, era un gol care rămânea în istorie, aşa...", a menţionat Cristi Tănase, care le-a mulţumit suporterilor prezenţi pe stadion pentru faptul că au susţinut echipa pe tot parcursul meciului.

Formaţia Steaua Bucureşti a debutat cu un eşec în ediţia 2010/2011 a grupelor Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa engleză FC Liverpool, în prima etapă a grupei K.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici