Cristiano Bergodi a demisionat de la ASA Târgu Mureş

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei ASA Târgu Mureş, a declarat, joi, Bogdan Mara, preşedintele exectiv al clubului ardelean.

349 afișări
Imaginea articolului Cristiano Bergodi a demisionat de la ASA Târgu Mureş

Cristiano Bergodi a demisionat de la ASA Târgu Mureş (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Da, Bergodi a demisionat. Dimineaţă a fost la antrenament, iar după-masă ne-a sunat că vrea să reziliem contractul din motive personale. Am încercat să discutăm, dar a fost foarte ferm. Am reziliat de comun acord şi vom vedea pe cine vom aduce antrenor. Pentru moment nu avem nicio soluţie. Pentru următorul meci cred că interimatul va fi asigurat de jucătorii Gabi Mureşan şi Pablo Brandan", a spus Mara la Digi Sport.

Cristiano Bergodi, în vârstă de 50 de ani, a fost numit la ASA Târgu Mureş în 22 septembrie, înlocuindu-l pe Vasile Miriuţă.

Bergodi a pregătit mai multe echipe din România, FC Naţional (2005-2006), CFR Cluj (20http://digisport.ro06-2007), Rapid Bucureşti (2007 şi 2015), Politehnica Iaşi (2009) şi Steaua Bucureşti (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici