Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş

Clubul ASA Târgu Mureş a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că italianul Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei, în locul lui Vasile Miriuţă.

134 afișări
Imaginea articolului Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş

Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş

Cristiano Bergodi, în vârstă de 50 de ani, a pregătit mai multe echipe din România: FC Naţional (2005-2006), CFR Cluj (2006-2007), Rapid Bucureşti (2007 şi 2015), Politehnica Iaşi (2009) şi Steaua Bucureşti (2009).

ASA Târgu Mureş nu precizează perioada pe care a semnat Bergodi.

Contractul a fost semnat în marţi dimineaţă, Bergodi plecând apoi spre Pojorâta, pentru a asista la jocul din 16-imile Cupei României dintre ASA şi Bucovina Pojorâta.

Staful său va fi completat cu Luigi Ciarlantini - antrenor secund şi Matteo Spatafora - preparator fizic.

Cristiano Bergodi va fi prezentat oficial miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Duminică, ASA Târgu Mureş a anunţat, pe site-ul oficial, încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Vasile Miriuţă, care conducea echipa de la 8 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici