Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei Modena - oficial

Directorul sportiv al clubului Modena, Roberto Casari, a anunţat luni că tehnicianul Cristiano Bergodi este noul antrenor principal al echipei din Serie B, informează Il Resto del Carlino.

18 afișări
Imaginea articolului Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei Modena - oficial

Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei Modena - oficial (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Cristiano Bergodi este noul antrenor al Modenei. Are o experienţă vastă şi a participat în sezonul trecut cu Steaua Bucureşti în Liga Europa. Poate fi o surpriză şi noi sperăm să fie una pozitivă", a declarat Casari.

Sursa citată notează că Bergodi urmează să-şi aleagă colaboratorii.

Cristiano Bergodi, în vârstă de 45 de ani, a antrenat în cariera sa formaţiile Imolese, Sassuolo, FC Naţional, CFR Cluj, Rapid Bucureşti, Poli Iaşi şi Steaua Bucureşti.

Modena a terminat sezonul trecut pe locul 13 în liga a doua italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici