Cristiano Bergodi, prezentat de Rapid. Durata contractului şi când debutează antrenorul italian pe banca giuleştenilor

  • Rapid Bucureşti are un nou antrenor principal, pe Cristiano Bergodi, cel care a condus Sepsi OSK în ultimele două sezoane.
  • Italianul de 58 de ani a semnat un contract valabil pentru următoarele două stagiuni.
225 afișări
Imaginea articolului Cristiano Bergodi, prezentat de Rapid. Durata contractului şi când debutează antrenorul italian pe banca giuleştenilor

Sursa foto: Facebook/FC Rapid 1923

“Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Şi nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar şi discursul elegant şi competent. Este un sentiment de încredere şi seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie”, a declarat acţionarul majoritar al Rapidului, Dan Şucu, despre noul antrenor, transmite clubul din Giuleşti pe site-ul oficial.

Cristiano Bergodi a antrenat în România următoarele echipe: Progresul Bucureşti, CFR Cluj, Rapid, Politehnica Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi. 

În ultimele două stagiuni, Bergodi a antrenat echipa Sepsi OSK, alături de care a câştigat două Cupe ale României consecutive, dar şi o Supercupă a României.

Rapid a fost condus până în urmă cu două zile de către Adrian Mutu, cel care a plecat la Neftchi Baku.

Cristiano Bergodi va debuta pe banca Rapidului chiar împotriva fostei sale formaţii, Sepsi OSK, vineri, 14 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Giuleşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici