Cristiano Ronaldo ar putea reveni la Manchester United

Antrenorul Alex Ferguson nu crede că este imposibil ca atacantul Cristiano Ronaldo, transferat în această vară la Real Madrid, să revină cândva la Manchester United, menţionând că formaţia engleză va fi diferită fără portughez, informează The Sun.

301 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo ar putea reveni la Manchester United

Cristiano Ronaldo ar putea reveni la Manchester United (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ar putea reveni la Manchester United, nu se ştie niciodată. El iubeşte clubul foarte mult. În cei şase ani petrecuţi aici, Cristiano Ronaldo nu a lipsit la niciun antrenament. A venit la clubul potrivit la momentul potrivit. Atunci când s-a transferat la noi, ar fi putut alege Real Madrid sau FC Barcelona, dar a venit la echipa potrivită şi el a apreciat asta", a declarat tehncianul formaţiei Manchester United, citat de The Sun.

Pe de altă parte, Ferguson a recunoscut că în acest moment adversarele din campionat se bucură de plecarea lui Cristiano Ronaldo. "Vor avea acum mai mult curaj. Nu este nicio încoială că se bucură toate echipele că l-am pierdut pe Ronaldo. Este adevărat că este o mare pierdere, va fi o provocare pentru noi. Nu va fi la fel fără Ronaldo. Fără îndoială, el este cel mai bun jucător din lume în acest moment. Este cu mult înaintea lui Messi sau al lui Kaka. Absolut. Uitaţi-vă la performanţele lui în timpul unui meci, este incredibil. Şi viitorul va fi şi mai bun pentru el, are doar 24 de ani. Manchester va fi o echipă diferită fără el, va fi mai compactă", a mai spus Ferguson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici