Cristiano Ronaldo e din nou campion cu Juventus

  • Juventus a câştigat pentru a 9-a oară consecutiv titlul de campioană în Italia, cu 2 etape înainte de final
  • Cristiano Ronaldo a înscris primul gol în victoria cu 2-0 în faţa celor de la Sampdoria
  • Portughezul a ajuns la 31 de goluri în acest sezon, însă este la 3 reuşite în spatele lui Ciro Immobile, cel care a reuşit un hattrick în Verona 1-5 Lazio
1296 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo e din nou campion cu Juventus

Cristiano Ronaldo e din nou campion cu Juventus

Pentru a 7-a oară în carieră, Cristiano Ronaldo a devenit campion în competiţia internă. Starul echipei şi-a făcut din nou datoria si a adus al nouălea titlu consecutiv pentru Juventus după ce a deschis scorul în victoria cu Sampdoria cu un şut din prima din careu.

Portughezul a primit însă veşti proaste înaintea partidei. Are şanse minime să câştige titlul de golgheter în acest sezon după ce Immobile a marcat de trei ori pentru Lazio, iar Ronaldo a ratat un penalty după ce a lovit bara transversală.

La finalul partidei a început fiesta pe teren şi în vestiar. Maurizio Sarri, aflat la primul titlu de campion din carieră, s-a ales cu frişcă pe cap în timp ce fuma în vestiar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici