Cristiano Ronaldo este de acord cu Joseph Blatter

Jucătorul Cristiano Ronaldo a declarat că este de acord cu Joseph Blatter, preşedintele FIFA, care a cerut, joi, oficialilor de la Manchester United să nu-l mai trateze pe portughez ca pe un "sclav al timpurilor moderne" şi să-l lase să plece la Real Madrid.

11 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo este de acord cu Joseph Blatter

Cristiano Ronaldo este de acord cu Joseph Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt complet de acord cu preşedintele FIFA", a declarat Cristiano Ronaldo, după ce a fost întrebat despre declaraţiile lui Blatter la Sky News. Blatter a comparat cu un fel de "sclavagism modern" practica prin care cluburile îşi ţin jucătorii prin contracte pe termen lung, cu clauze de reziliere exorbitante.

Preşedintele FIFA i-a sfătuit pe oficialii de la Manchester United şi de la Real Madrid să negocieze, în cazul în care Ronaldo vrea să meargă la clubul madrilen.

"Ceea ce preşedintele a spus este corect. Însă nu vreau să spun mai mult", a declarat jucătorul, care se află în convalescenţă în Portugalia, după o operaţie la glezna dreaptă.

Clubul Real Madrid ar fi pregătit să plătească până la 85 de milioane de euro pentru atacantul de 23 de ani, golgheterul campionatului Angliei în sezonul trecut, şi i-a oferit un contract pe cinci ani, cu un salariu anual net de peste nouă milioane de euro.

Însă clubul Manchester United nu vrea să-l lase pe Ronaldo să plece, jucătorul având contract până în 2012.

"Nu există un acord cu Real Madrid şi nu ştiu unde voi juca în sezonul viitor", a afirmat fotbalistul portughez.

În ceea ce priveşte perioada de convalescenţă, jucătorul a confirmat că aceasta va fi de 10-12 săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici