Cristiano Ronaldo, gol spectaculos în Sampdoria-Juventus. Înălţimea impresionantă la care s-a ridicat în aer

Cristiano Ronaldo a reuşit un gol spectaculos pentru Juventus în meciul cu Sampdoria, disputat miercuri, scor 2-1. Reuşita portughezului i-a impresionat şi pe adversari, antrenorul Claudio Ranieri spunând că golul atacantul se aseamănă cu o fază din NBA.

2250 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, gol spectaculos în Sampdoria-Juventus. Înălţimea impresionantă la care s-a ridicat în aer

Sursă foto: Profimedia

După golurile lui Dybala şi Caprari, Cristiano Ronaldo a stabilit scorul final, 2-1 pentru Juventus, la finalul primei reprize, în minutul 45. Portughezul a impresionat prin detenta sa, ridicându-se 71 de centimetri deasupra solului. El a atins o înălţime totală de 256 de centimetri, de unde a trimis cu capul în plasă, scrie The Guardian.

"Ronaldo a făcut ceva ce vezi în NBA. Era deja în aer de o oră şi jumătate. Nu ai ce să spui despre asta, poţi doar să-l feliciţi şi să mergi mai departe", a declarat Claudio Ranieri, antrenorul celor de la Sampdoria.

Pentru Cristiano Ronaldo a fost golul cu numărul 12 din acest sezon. Atacantul spune că s-a recuperat după accidentarea suferită şi este la capacitate maximă: "Întreaga echipă a arătat atitudinea corespunzătoare. A fost un gol frumos şi sunt mândru că mi-am putut ajuta echipa cu alte trei puncte. Am avut probleme la genunchi timp de o lună, dar au trecut şi mă simt bine din punct de vedere fizic".

În urma victoriei cu Sampdoria, Juventus şi-a consolidat prima poziţie din campionatul italian, având 42 de puncte acumulate în 17 meciuri. În spatele torinezilor se află Inter Milano, care are 39 de puncte şi un joc mai puţin disputat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici