Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou pugilistului Francis Ngannou un ceas de 110.000 de lire sterline

Cristiano Ronaldo i-a dăruit un ceas pugilistului Francis Ngannou, înaintea luptei acestuia cu Tyson Fury din Arabia Saudită, desfăşurată sub titulatura "Battle of the Baddest" (Bătălia celor mai răi).

Urmărește
1055 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou pugilistului Francis Ngannou un ceas de 110.000 de lire sterline

Cristiano Ronaldo e prieten cu Francis Ngannou

Francezul de origine cameruneză i-a mulţumit lui Cristiano Ronaldo pentru că i-a făcut cadou un ceas Jacob & Co. în valoare de 110.000 de lire sterline, înainte de a-l înfrunta în ring pe britanicul Tyson Fury, în data de 28 octombrie, la Riyadh.

„Mi-am primit noul ceas înainte de săptămâna luptei aici, la Riad. Mulţumesc @jacobandco Riyadh & fratele meu @cristiano! FuryNgannou”, a scris el pe Instagram, alături de o imagine în care îşi arată noul cadou.

Ronaldo este un mare fan al sporturilor de luptă şi a declarat anterior, într-un documentar realizat de DAZN în 2020, că, deşi fotbalul este pasiunea sa, ar alege boxul sau UFC în locul fotbalului, atunci când vine vorba de a urmări sportul la televizor.

Următorul meci al lui CR7 şi al coechipierilor săi de la Al-Nassr va fi marţi, împotriva celor de la Al-Duhail din Qatar, în faza grupelor Ligii Campionilor AFC. Clubul din Arabia Saudită este liderul grupei, cu două victorii din două meciuri disputate până acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ronaldo,
ngannou,
cadou

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici