Cristiano Ronaldo, în centrul unui război al vrăjitorilor

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo ar fi în centrul unui "război al vrăjitorilor", după ce un "magician" spaniol susţine că a fost angajat pentru a-i "ruina" cariera, anunţă, miercuri, mai multe publicaţii portugheze.

721 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, în centrul unui război al vrăjitorilor

Cristiano Ronaldo, în centrul unui război al vrăjitorilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiilor 24 Horas şi Correio da Manha, un vrăjitor spaniol, numit Pepe, a fost angajat în urmă cu două săptămâni de o "femeie străină, bogată şi trădată" pentru a "pune capăt carierei lui Ronaldo", cunoscut pentru numeroasele cuceriri în rândul sexului frumos.

Vrăjitorul, fotografiat având în mână o păpuşă din ceară neagră cu fotografia şi numele jucătorului, îşi asumă accidentarea lui Ronaldo, victimă a unei entorse la glezna dreaptă la meciul cu Olympique Marseille, în urmă cu o săptămână, la un meci din Liga Campionilor.

Refuzând să dea numele persoanei care l-a angajat, Pepe a declarat, pentru Correio da Manha, că a primit deja 15.000 de euro pentru serviciile sale.

"Ea m-a angajat pentru a pune capăt carierei lui Cristiano Ronaldo, am făcut-o. Este pur şi simplu ceva de lucru, nu am nimic persoanl cu el, dar voi merge până la capăt", a adăugat Pepe.

Conform 24 Horas, după dezvăluirile vrăjitorului spaniol, un alt "magician", Fernando Nogueira, cunoscut în Portugalia drept "Vrăjitorul din Fafe", a fost contactat, marţi, de un "apropiat al lui Ronaldo" pentru a "contracara magia neagră a acestui pretins vrăjitor spaniol".

Afirmând că are îndoieli în privinţa capacităţilor rivalului său, "Vrăjitorul din Fafe" a anunţat că "a aprins lumânări, lângă o fotografie a lui Ronaldo, pentru a pune capăt la ceea ce este pe cale să se facă, dacă este adevărat".

Începând de luni, Cristiano Ronaldo se află în stagiu de pregătire în Portugalia pentru meciul cu Ungaria de sâmbătă, decisiv în vederea calificării la Cupa Mondială din 2010.

Ronaldo s-a declarat încrezător în recuperarea sa şi va fi supus unor noi teste medicale "miercuri sau joi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici