Cristiano Ronaldo: Posibilul meu transfer la Real Madrid este doar o "speculaţie"

Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a declarat, luni, într-un interviu acordat televiziuni portugheze RTP, că se simte excelent la gruparea engleză şi a calificat drept "speculaţii" informaţiile referitoare la un posibil transfer al său la formaţia Real Madrid.

23 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Posibilul meu transfer la Real Madrid este doar o "speculaţie"

Cristiano Ronaldo: Posibilul meu transfer la Real Madrid este doar o "speculaţie"

"90 la sută din cea ce s-a scris şi s-a spus legat de mine au fost doar speculaţii. Singurul lucru pe care îl pot spune este că eu sunt fericit aici, la Manchester. Sunt ca acasă şi mă simt de parcă aş fi parte a mobilierului. Dar viitorul aparţine lui Dumnezeu", a precizat internaţionalul portughez, care a fost ales, săptămâna trecută, jucătorul anului 2008 de către FIFA.

Referitor la informaţiile apărute în presa sportivă spaniolă legate de faptul că Ronaldo a înregistrat marca "CR9", cu referire la tricoul pe care el ar putea să-l poarte la Real Madrid, jucătorul a dat un răspuns evaziv: "Am înregistrat, de asemenea, mărcile CR7, CR9, CR4 şi CR6. Aşa că puteţi interpreta acest lucru cum doriţi".

Cotidianul sportiv spaniol As a reafirmat, săptămâna trecută, că atacantul portughez va veni la echipa Real Madrid în această vară, în ciuda dezminţirilor repetate publicate deja cu privire la acest subiect.

"Poate că după ceea ce am realizat în ultimii ani acum se aşteaptă mult mai multe de la mine", a precizat intrenaţionalul lusitan, menţionând că are convingere că reprezentativa Portugaliei se va califica pentru turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici