Cristiano Ronaldo revine în Italia. Juventus se pregăteşte să reia antrenamentele

  • Jucătorii echipei Juventus vor relua antrenamentele pe teren, individuale
  • Cristiano Ronaldo se întoarce luni, 4 mai, din Portugalia la casa lui din Torino, Italia
  • Duminică, 3 mai, atacantul lusitan i-a oferit un autoturism în valoare de aproximativ 80.000 de euro mamei lui de Ziua Mamei
99 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo revine în Italia. Juventus se pregăteşte să reia antrenamentele

Cristiano Ronaldo revine în Italia. Juventus se pregăteşte să reia antrenamentele

Campioana Italiei revine pe teren. Marţi şi miercuri jucătorii echipei Juventus vor relua antrenamentele individuale la Continassa, care dispune de patru terenuri de fotbal. Fotbaliştii vor fi supuşi unei vizite medicale, apoi vor lucra în prezenţa unui medic, unui fizioterapeut şi a unui preparator fizic.

La antrenamente vor putea reveni doar jucătorii care au stat în Italia în toată această perioadă sau care s-au întors din străinătate, dar au stat în carantină timp de 14 zile. Cristiano Ronaldo este aşteptat să se întoarcă luni, 4 mai, la Torino, după ce duminică şi-a trimis bagajele din Portugalia la casa lui din Italia. Atacantul lusitan va decide dacă va rămâne în izolare într-o cameră din Hotelul J sau la el acasă.

Duminică, 3 mai, a fost Ziua Mamei, iar Cristiano Ronaldo a profitat de această zi pentru a o sărbători pe mama lui. Portughezul i-a oferit o maşină cadou, în valoare de aproximativ 80.000 de euro.

"Mulţumesc copiilor mei pentru cadourile pe care le-am primit astăzi. Doresc o zi fericită, tuturor mamelor" a spus pe Instagram Maria Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici