Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat de ziua sa ultimul model de Lamborghini

Fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, şi-a achiziţionat de ziua sa ultimul model de Lamborghini, pentru suma de circa 350.000 de euro, anunţă presa spaniolă.

536 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat de ziua sa ultimul model de Lamborghini

Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat de ziua sa ultimul model de Lamborghini

Fotbalistul a împlinit duminică vârsta de 27 de ani, iar cu această ocazie şi-a cumpărat un Lamborghini Aventador, de 700 cai putere, cu motor V12 de 6,5 litri. Aventador accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,9 secunde şi atinge o viteză maximă de 350 km/h.

În garajul lui Ronaldo se mai află un Ferrari 599 GTB Fiorano, două automobile Bentley Continental GT Speed, patru Audi, un Aston Martin DB9, un Maserati GranCabrio, un Porsche Cayenne şi un Fornasari RR 99.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici