Cristiano Ronaldo visează să-şi vadă fiul pe terenul de fotbal

Atacantul echipei Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, a mărturisit, vineri, că şi-ar dori să-l vadă într-o zi pe fiul său, acum în vârstă de nouă luni, pe terenul de fotbal, informează AFP.

344 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo visează să-şi vadă fiul pe terenul de fotbal

Cristiano Ronaldo visează să-şi vadă fiul pe terenul de fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că va fi foarte şmecher, chiar mai mult decât mine. Îl voi lăsa să facă vrea. Nu-l voi forţa să devină fotbalist. Mi-ar plăcea să facă acelaşi lucru ca şi mine, însă va deveni ceea ce va dori Dumnezeu", a declarat Ronaldo pentru postul de televiziune al clubului Real Madrid.

Jucătorul portughez a menţionat că este un tată bun, dar că mai are de învăţat. "Nu poţi exprima în cuvinte ce înseamnă să fii tată. Este impresionant să te trezeşti dimineaţa şi să vezi o fiinţă din carnea şi sângele tău", a mai spus Cristiano Ronaldo.

Ronaldo a anunţat, în luna iulie, pe Facebook, naşterea fiului său, precizând că nu va dezvălui identitatea mamei acestuia şi că intenţionează să-l crească singur.

Sora jucătorului, Katia, citată de presa portugheză, a declarat că băieţelul poartă numele tatălui lui. "Se numeşte Cristiano, la fel ca tatăl său. Cristiano a fost cel care a ales acest nume, însă ne place. Îi seamănă tatălui său, dar şi mie. Are ochii noştri. Nu o cunoaştem pe mamă, nu am întâlnit-o niciodată", a spus Katia pentru publicaţia Expresso.

Ronaldo are în prezent o relaţie cu manechinul rus Irina Shayk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici