Cristiano Ronalo, model şi la 35 de ani. Cât de devreme a ajuns sportivul la antrenamente. VIDEO

  • Cristiano Ronaldo (35 de ani) a ajuns cu 4 ore mai devreme la antrenamente
  • Serie A se va relua pe 20 iunie
  • Juventus este lider în campionat, urmată de Lazio şi Inter Milano
104 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronalo, model şi la 35 de ani. Cât de devreme a ajuns sportivul la antrenamente. VIDEO

Cristiano Ronalo

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze. Aşa cum ne-a obişnuit starul portughez lucrează mai mult decât toţi colegii lui, dar marţi, 2 iunie, şi-a depăşit propriul record. A ajuns cu 4 ore mai devreme la antrenamente. Maurizio Sarri a chemat echipa la centrul sportiv de la Continassa la ora 17:00, iar Ronaldo a ajuns la 12:52. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Practice to perfection 🎯⚽️ with @carlopinsoglio 👊🏻 Feeling stronger💪🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

May 30, 2020 at 9:35am PDT

Toţi jucătorii grupării Juventus sunt pregătiţi să reînceapă meciurile oficiale. Condiţia fizică a fotbaliştilor este una optimă, inclusiv a celor 3 afectaţi de noul coronavirus, Dybala, Rugani şi Matuidi. 

Serie A se va relua pe 20 iunie, atunci când se vor juca meciurile restante, Torino - Parma şi Verona - Cagliari. Pe 21 se vor juca alte două partide restante: Atalanta - Sassuolo şi Inter - Sampdoria. Primul meci oficial al echipei Juventus, după suspendarea cauzată de pandemie, va fi pe 22 iunie, de la ora 22:45, în deplasare, cu Bologna. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici