Cristina Dinu a câştigat în Italia un turneu ITF dotat cu premii de 25.000 de dolari

  • Sportiva noastră a dispus în finala de duminică de brazilianca Gabriela Ce căreia i-a lăsat doar două game-uri.
  • Locul 510 WTA, Dinu are o colecţie de 21 de titluri în circuitul ITF.
  • Dintre acestea, 4 sunt la turnee de categoria celui adjudecat duminică.
282 afișări
Imaginea articolului Cristina Dinu a câştigat în Italia un turneu ITF dotat cu premii de 25.000 de dolari

Cristina Dinu a câştigat în Italia un turneu ITF dotat cu premii de 25.000 de dolari

Jucătoarea română de tenis Cristina Dinu a câştigat turneul ITF de la Tarvisio (Italia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, duminică, după ce a învins-o în finală pe brazilianca Gabriela Ce, principala favorită, cu 6-2, 6-0.

Dinu (28 ani, 510 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 17 minute, în faţa unei adversarei mult mai bine cotate (28 ani, 250 WTA).

În semifinale, Ce o învinsese pe Oana Georgeta Simion, cu 4-6, 6-3, 6-2.

Cristina Dinu o învinsese pe Ce şi în precedentele două dueluri, în 2015, în optimi la Bad Saulgau (Germania), cu 6-3, 6-4, şi anul acesta la Antalya, cu 6-3, 6-0, în finală.

Dinu a ajuns la 21 de titluri ITF în carieră, dintre care patru sunt la turnee de 25.000 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici