Cristina Ene şi Elena Bogdan au câştigat turneul de dublu de la Antalya

Jucătoarele Cristina Ene şi Elena Bogdan, principalele favorite, au câştigat, sâmbătă, titlul în proba de dublu a turneului ITF de la Antalya, dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

119 afișări
Imaginea articolului Cristina Ene şi Elena Bogdan au câştigat turneul de dublu de la Antalya

Cristina Ene şi Elena Bogdan au câştigat turneul de dublu de la Antalya

Româncele le-au învins, în finală, cu scorul de 6-4, 6-3, într-o oră şi zece minute de joc, pe Haruna Arakawa şi Dabin Kim, din Japonia, respectiv Coreea de Sud, favoritele cu numărul trei.

Cristina Ene, cap de serie numărul 7 în proba individuală şi locul 673 WTA, va juca duminică şi finala de simplu, împotriva unei jucătoare din Canada, Rebecca Marino, care nu figurează în clasamentul mondial.

Românca, în vârstă de 22 de ani, a obţinut, sâmbătă, accederea în ultimul act al competiţiei din Turcia, după ce s-a impus în faţa celei de-a doua favorite, Despina Papamichail din Grecia, numărul 374 mondial, cu scorul de 6-3, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici