Cristina Mihai, campioană în Spania cu Itxako SD

Echipa de handbal feminin Itxako Navarra, la care joacă şi interul Cristina Mihai, este noua campioană a Spaniei, după ce a învins vineri, în deplasare, formaţia Elda Prestigio, cu scorul de 27-22.

8 afișări

Cu o etapă înainte de finalul campionatului iberic, Itxako are 48 de puncte în clasament, un avans de şase puncte faţă de următoarea clasată, care este chiar Elda Prestigio. La Elda evoluează alte două handbaliste românce, Oana Şoit şi Mihaela Tivadar. În partida de vineri, Cristina Mihai a marcat cinci goluri pentru Itxako, în timp ce Şoit a înscris cinci, iar Tivadar trei, pentru gazde.

Itxako Navarra are şansa să-şi complete vitrina cu trofee şi cu Cupa EHF, urmând a disputa returul finalei duminică, în deplasare, cu HC Leipzig, pe care a învins-o în tur, cu 27-19.

Itxako a obţinut calificarea în finală, după ce a eliminat vicecampioana României, Rulmentul Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici