Cristina Neagu a anunţat că nu va mai juca sezonul acesta. „Sper să mă întorc pe teren cât mai curând”

  • Cristina Neagu a anunţat joi seara că nu va mai juca sezonul acesta.
  • Anunţul a fost făcut după meciul câştigat de CSM Bucureşti în faţa handbalistelor de la SCM Râmnicu Vâlcea.
  • Handbalista va suferi, vineri, o intervenţie chirurgicală la genunchi.
126 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu a anunţat că nu va mai juca sezonul acesta. „Sper să mă întorc pe teren cât mai curând”

Cristina Neagu a anunţat că nu va mai juca sezonul acesta. „Sper să mă întorc pe teren cât mai curând”

„Victorie importantă şi suntem cu un pas mai aproape de titlu! Pentru mine a fost ultimul meci în acest sezon, întrucât mâine (vineri, n.r.) voi suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi. Sper ca operaţia să nu fie prea complicată şi să mă întorc pe teren cât mai curând!”, a scris Cristina Neagu pe pagina ei de facebook.

Ea anunţase deja cu aproximativ o lună în urmă că se retrage momentan de la echipa naţională.

Neagu a făcut un efort suplimentar deosebit pentru a îşi ajuta echipa în cele două derby-uri cu Minaur Baia Mare şi SCM Râmnicu Vâlcea, pe care CSM Bucureşti le-a câştigat, asigurându-şi virtual titlul de campioană a Ligii Florilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici