Cristina Neagu a evitat prima remiză pentru CSM Bucureşti cu gol în ultimele secunde de joc

CSM Bucureşti a fost la un pas de a remiza pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău, miercuri la reluarea jocurilor din Liga Florilor la handbal feminin. Cristina Neagu a marcat de la 9 metri golul victoriei, când mai erau doar două secunde de joc, pentru victoria cu 25-24 (14-13).

13262 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu a evitat prima remiză pentru CSM Bucureşti cu gol în ultimele secunde de joc

Cristina Neagu a evitat prima remiză pentru CSM Bucureşti cu gol în ultimele secunde de joc

Primul meci al anului în handbalul feminin de prim rang s-a jucat miercuri în capitală, între CSM Bucureşti şi SCM Gloria Buzău, contând pentru etapa a 12-a a Ligii Florilor.

Campioana în exerciţiu şi lidera detaşată a clasamentului a întâlnit pe teren propriu o echipă incomodă, care a condus chiar şi cu 3 goluri (7-10) în prima repriză, pe care tigroaicele au încheiat-o cu un gol avans (14-13), după ce au marcat 5 goluri la rând.

În minutul 53, gazdele aveau un avantaj de 3 goluri, pentru prima dată în meci, însă buzoiencele au egalat cu două minute înainte de final şi a solicitat time-out, având şansa de a prelua conducerea.

CSM a contracarat atacul şi, după un nou time-out, cu 23 de secunde înainte de final, Cristina Neagu a marcat golul victoriei, cu două secunde înainte de sirena de final.

CSM Bucureşti îşi continuă seria de victorii în Liga Florilor, cu al 12-lea succes din 12 meciuri, cu maxim de 36 de puncte.

Gloria Buzău e pe locul 7, cu 16 puncte, înainte de disputarea celorlalte partide ale etapei.

Tot miercuri, Rapid Bucureşti s-a impus fără emoţii în meciul cu SCM Zalău. Giuleştencele sunt pe locul 2, cu 27 de puncte, dar ar putea fi depăşite de SCM Craiova, care joacă sâmbătă în deplasare cu CS Minaur Baia Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici