Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii pentru a patra oară/ Prima sa reacţie

Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună hadbalistă a lumii în 2018. Informaţia a fost dată publicităţii luni, de site-ul International Handball Federation. La băieţi, cel mai bun a fost ales danezul Mikkel Hansen.

1265 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii pentru a patra oară/ Prima sa reacţie

Cristina Neagu a fost desemnată pentru a patra oară cea mai bună handbalistă a lumii

"Sunt foarte fericită. Le mulţumesc oamenilor că sunt alături de mine şi că m-au votat. Acest lucru contează foarte mult pentru mine, mai ales că sunt într-o perioada de recuperare după accidentare. Am toate motivele să trag şi mai tare şi să revin mai puternică. Sunt foarte fericită, vreau să le mulţumesc tuturor fanilor mei şi iubitorilor de handbal că mi-au oferit o motivaţie în plus", a spus ea pentru csmbucuresti.ro.

În urma acestui succes, Neagu a ajuns la al patrulea premiu de acest gen din carieră. Românca a mai fost premiată în sezoanele 2010, 2015 şi 2016. Anul trecut, liderul naţionalei României a intrat în istorie cu o altă performaţă remarcabilă, dar la nivelul naţionalelor. A devenit golghetera all-time a Campionatelor Europene.

”Aşteptarea a luat sfârşit. Ei sunt cei mai buni handbalişti ai anului 2018. Mikkel Hansen este la al treilea trofeu, iar Cristina Neagu este prima sportivă din istorie care ajunge la 4 trofee.

Felicitări, campionilor!”, anunţă IHF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici