Cristina Neagu –„ Drumul cu echipa naţională se încheie aici”

Cristina Neagu şi-a anunţat miercuri în mod oficial retragerea de la echipa naţională într-o postare pe reţelele de socializare. Anunţul vine după întoarcerea echipei naţionale de handbal de la Campionatul Mondial, unde România a încheiat pe locul 12, ratând şansa de a ajunge la Jocurile Olimpice.

359 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu –„ Drumul cu echipa naţională se încheie aici”

Cristina Neagu –„ Drumul cu echipa naţională se încheie aici”

„Ce călătorie fantastică! Întotdeauna mi-am dorit să-mi reprezint ţara. Şi am avut şansa de a face asta timp de 17 ani, de fiecare dată cu mândrie, onoare şi responsabilitate.”, a scris Cristina Neagu, cea mai titrată jucătoare de handbal din lume din punct de vedere al celor patru premii individuale de „Cea mai bună jucătoare a lumii”, premiu acordat de IHF.

„Am jucat şi creat amintiri frumoase alături de jucătoare senzaţionale şi am trăit fiecare moment la intensitate maximă. Mulţumesc tuturor colegelor şi antrenorilor pe care i-am avut de-a lungul timpului la echipa naţională.”, a mai spus Neagu, referindu-se la anturajul echipei naţionale.


Ea a continuat, adresând mulţumiri şi fanilor:

„Mulţumesc fanilor care au fost mereu alături de mine şi de echipă. A fost o mare onoare să fiu căpitanul echipei. Am intrat mereu pe teren cu ambiţie, spirit de luptă, am râs, am plâns, de tristeţe, de bucurie şi am dat de fiecare dată tot ce am avut mai bun.

Sunt mândră de tot ce am realizat şi mai ales recunoscătoare pentru toate emoţiile si sentimentele trăite sub tricolor!

Drumul cu echipa naţională se încheie aici, dar călătoria mea continuă!

Hai, România!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici