Cristina Neagu, după ultimul meci al Campionatului European: Sunt foarte dezamăgită de acest rezultat

  • „E cel mai slab turneu la care eu am participat, e singurul turneu la care am reuşit doar o victorie” a declarat Cristina Neagu după ultimul meci de la Campionatul European de Handbal din Danemarca.
  • Pentru România următoarele meciuri cu miză au loc în 19-21 martie 2021, în Muntenegru, unde va avea loc turneul preolimpic pentru calificarea la Olimpiada de la Tokyo.
489 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu, după ultimul meci al Campionatului European: Sunt foarte dezamăgită de acest rezultat

Căpitanul de echipă al României a avut un randament de doar 40% la aruncări, dar se află pe 7 în topul marcatoarelor.

România va juca în primăvară pentru calificarea la Olimpiada de la Tokyo.

Cristina Neagu a avut o evoluţie modestă la Campionatul European de handbal din Danemarca. Cea de la care suporterii români aşteptau să ducă România spre o nouă medalie, a declarat încă înainte şi în timpul competiţiei că din punct de vedere fizic nu e 100% aptă.

Cristina Neagu, de 4 ori desemnată cea mai bună handbalistă a lumii, a avut un randament neobişnuit de slab raportat la alte evoluţii ale ei.

Practic, din 67 de aruncări la poartă, în cele 6 meciuri jucate, Neagu a marcat 27 de goluri, adică doar 40% procent de reuşită. Din acest punct de vedere, în top 20 marcatoare, ea ocupă ultima poziţie. Totuşi, media de 4,5 goluri marcate pe meci este una decentă, românca aflându-se în acest moment, înainte de semifinale, pe locul 7 în topul marcatoarelor.

Despre rezultatele la acest turneu european, căpitanul naţionalei a spus: „Personal, sunt foarte dezamăgită de acest rezultat de la acest campionat european, e cel mai slab la care eu am participat, e singurul turneu la care am reuşit doar o victorie. Urmează o perioadă de refacere, iar avantajul în sport e ca lucrurile trec, vin altele şi trebuie să te concentrezi pe altceva”.

Legat de starea sa de sănătate, Cristina a declarat: „Mă simt destul de rău fizic, la ultimele 3-4 meciuri am avut dureri mari la ambii genunchi. Urmează o perioadă de pauză, în care sper să mă refac”.

Pentru România următoarele meciuri cu miză au loc în 19-21 martie 2021, în Muntenegru, unde va avea loc turneul preolimpic pentru calificarea la Olimpiada de la Tokyo. România va întâlni în grupa de calificare reprezentativele Norvegiei, Thailandei şi Muntenegrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici