Cristina Neagu, „leoaică” încă doi ani. Vedeta şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu şi-a prelungit cu doi ani contractul cu CSM Bucureşti, a anunţat miercuri clubul din Capitală.

154 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu, „leoaică” încă doi ani. Vedeta şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu, „leoaică” încă doi ani. Vedeta şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

„Clubul Sportiv Municipal Bucureşti îi anunţă atât pe fanii noştri, cât şi pe toţi suporterii handbalului din ţara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor şi în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani şi jumătate”, au anunţat reprezentanţii clubului.

Conform acestora, Cristina Neagu şi CSM Bucureşti au ajuns la un acord de a continua împreună. Cristina şi-a prelungit actuala înţelegere cu încă doi ani.

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, în vârstă de 33 de ani, evoluează la CSM Bucureşti din 2017.

Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ nr. 5 Bucureşti. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Vâlcea şi ŽRK Budućnost, a mai infomat CSM Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici