Croaţia va juca următorul meci din preliminariile CE de acasă cu sectoare ale stadionului închise

Croaţia va juca următorul meci din preliminariile Euro-2016 de pe teren propriu cu o parte a tribunelor închise, din cauza incidentelor de la meciul cu Italia, din 16 noiembrie, de la Milano, a anunţat vineri UEFA.

48 afișări
Imaginea articolului Croaţia va juca următorul meci din preliminariile CE de acasă cu sectoare ale stadionului închise

Croaţia va juca următorul meci din preliminariile CE de acasă cu sectoare ale stadionului închise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, Croaţia va trebui să achite o penalitate sportivă de 80.000 de euro. Următorul meci al Croaţiei va avea loc la Zagreb, la 28 martie, cu Norvegia.

Italia a primit o penalitate sportivă de 13.000 de euro.

Pe de altă parte, echipa belgiană Anderlecht va juca următorul meci în cupele europene de pe teren propriu cu tribunele parţial închise, din cauza incidentelor şi a problemelor de organizare la meciul cu Galatasaray, din Liga Campionilor, din 26 noiembrie, din Belgia.

Echipa belgiană va trebui să achite şi o penalitate sportivă de 17.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici